4 vinkkiä hulvattoman hauskojen halloween-juhlien järjestämiseen

Kaikki rakastavat Halloweenia, paitsi ihmismaskeja käyttävät demonit, jotka vihaavat hauskuutta ja ovat tylsiä. Suojaudu siis näiltä demoneilta! Ympäröi itseäsi hauskoilla ihmisillä, jotka haluavat tehdä juhlistasi kaikkien aikojen parhaan Halloween-juhlan.

Varastoi karkkikulhoja jokaisessa huoneessa … strategisesti

Tämä on niin ilmeinen vinkki, että sitä ei tarvitse edes sanoa erikseen. Mutta älä ole se hölmö, joka ei varastoi taloosi karkkeja tai menetät kaikki ystäväsi ikuisesti.

Terästä booliasi

Täytä kumikäsine riittävällä määrällä vettä muodostaaksesi sille käden muodon. Pane se lasiin pakastimeen ja saat aavemaisen jäisen käden boolikulhollesi. Nyt sinulla on aavemainen kynsi tarttumassa boolinjuojiin. Mutta odota! Voit saada sen hehkumaan pimeässä turvallisesti käyttämällä tonic-vettä ja asettamalla mustan valon booliastian ympärille.

Keksi teema

Jos et pidä juhliasi 31. lokakuuta, harkitse pukuteemaa perinteisen halloween teeman sijasta. Se on hieno tapa yhdistää juhlaseurueesi ja näin vieraasi voivat pukeutua hauskoihin pukuihin. Varoitan kuitenkin, että jos ystäväsi ovat tylsiä voivat pukuteemaiset juhlasi jäädä vaisuiksi.

Muista palkita paras puku

Vieraat ovat oikeutetusti ylpeitä puvuistaan, elleivät he ole niitä kavereita, jotka pukeutuvat sateenkaaren väriseen afroperuukkiin ja hihattomaan t-paitaan. (Kenen sinun pitäisi olla, kaveri? Vaivannäön puute?) Sinun ei tarvitse palkita parasta pukua isolla palkinnolla.

Pelkällä parhaan puvun tunnustamisella on suuri merkitys. Mutta parhaan puvun palkinnon voittajaa ei tuskin haittaa saada vähän karkkia vaivannäöstään. Jos haluat kuitenkin todella palkita juhliesi parhaan puvun, voit esimerkiksi hankkia hotellilahjakortin palkinnoksi. Esimerkiksi tämä hotelli Helsingissä myy sähköisiä ja fyysisiä lahjakortteja.