Hyödynnä edullisesti laadukkaita koristeita juhliisi

Juhlat ovat aina niin ihana järjestää. Juhliin tarvitaan paljon erilaisia koristeita, esineitä, tarjoiltavia ja apuvälineitä. Onneksi näyttävät juhlat on loppuunsa helppo järjestää ja valmistamalla, sekä askartelemalla itse ainakin osa juhlatarvikkeista, voidaan budjetissa pysyä helpommin ja saada edullisemmin suuremmat juhlat aikaiseksi.

Valaistuksen kanssa kannattaa mahdollisuuksien mukaan suosia esimerkiksi jouluvaloja, joiden avulla saat valoja sijoiteltua moniin eri paikkoihin näyttävästi. Vanhoja jouluvaloja käyttämällä ja mahdollisesti myös ystäviltä ja tutuilta lainaamalla voit säästää suuria summia rahaa ja valot ovat hyötykäytössä myös talvikauden ulkopuolella.

Hyödynnä kodin tarvikkeita

Nykyään lähes jokaiselta löytyy kodistaan paljon erilaisia välineitä, joita voi hyödyntää askartelussa. Terävät Fiskars sakset mahdollistavat monien eri asioiden leikkaamisen, kuten kankaiden, papereiden, pahvien ja muovien muotoilemisen pienemmiksi, tarpeen mukaan. Hyvillä työkaluilla saat paljon erilaisia koristeita aikaiseksi, joilla varmasti piristät juhlatilaa valtavasti, vieraiden huomion kiinnittäen.

Tyhjät pahviset hylsyt ovat loistavia alustoja ja tukielementtejä monille eri rakennelmille. Esimerkiksi lasiseen vaasiin tai muuhun kirkkaaseen kulhoon saa helpon tukirakenteen suuremmille kasveille, kukille tai muille, jotka muuten eivät meinaisi pysyä kunnolla pystyssä ja pahvihylsyn ympärille voi laittaa vaikka pumpulia, tai muuta valkeaa materiaalia, joka peittää tukirangan hyvin ja saa aikaiseksi talvisen vaikutelman.

Tarjoiluissakin voi säästää helposti

Monesti tarjoiltavat vievät leijonanosan juhlien budjetista. Onneksi on mahdollista säästää ilman että pihistää laadusta. Oli sitten kyseessä lasten juhlat, tai aikuisille tarkoitetut illanistujaiset. Sodastream hiilihapotuslaite on loistava apu, jonka avulla säästää tarjoiltavien juomien kanssa laadusta tinkimättä. Näin sinulla on myös varalla juotavaa, jos edelliset loppuvat kesken ja toisaalta tarjoilujen kantaminen on helpompaa, kun paikalle ei tarvitse tuoda niin valtavaa määrää erilaisia tarjottavia.