Juhlat, jotka jäävät mieleen

Juhlia on helppo järjestää. Tarvitaan vain sopiva tila, joukko hyväntuulisia ihmisiä ja mahdollisesti jotakin naposteltavaa. Mieleenpainuvien juhlien järjestäminen taas ei ole helppo tehtävä, vaikka moni niin erehtyy luulemaan. Jos haluat kekkereiden jäävän taatusti jokaisen juhlavieraan mieleen, kannattaa järjestämiseen käyttää aikaa ja suunnittelu aloittaa hyvissä ajoin. Tässä blogipostauksessa jaamme joitakin vinkkejä ikimuistoisten juhlien järjestämiseen.

Jos tavoitteenasi on järjestää ikimuistoiset juhlat, mieti, mikä on se elementti, mikä erottaa juhlasi muista. Voisitko kehittää juhlien teemaa siten, että se yllättäisi juhlavieraat? Vieraiden osallistaminen on aina hyvä idea, siksi esimerkiksi naamiaiset ovat suosittu juhlamuoto vuosisadasta toiseen. Entä, jos säveltäisitte ja sanoittaisitte juhlien aikana kappaleen, johon jokainen voisi antaa oman panoksensa?

Ikimuistoisista juhlista jää aina myös jotakin käteen. Vieraille kannattaa suunnitella lahjat, jotka voit lähtiessä heille antaa. Lahjojen ei tarvitse olla mittavat vaan pienikin muistaminen ilahduttaa usein. Voit myös laittaa juhlissa kiertämään ja käytettäväksi parit laadukkaat järjestelmäkamerat, joilla vieraat voivat kuvailla niin paljon kuin sielu sietää. Kameroilla otetut kuvat voi myöhemmin lähettää kaikille juhlavieraille katsottavaksi

Vaikka et järjestäisikään illallisjuhlia tai brunssia, on tärkeää, että juhlissa on ainakin jotakin pientä naposteltavaa. Sipsikulho tai pari ja viinirypäleet on hyvä alku mutta pidemmällekin voi mennä. Etsi inspiraatiota vaikkapa Pinterestistä hakusanoilla party snacks ja loihdi esimerkiksi näyttävä juustotarjotin, joka kerää takuuvarmasti kehuja kaikilta vierailta! Kannattaa ottaa selvää vieraiden allergioista ja erityisruokavalioista, jotta suuremmilta onnettomuuksilta vältytään.

Nämä vinkit auttavat sinua taatusti järjestämään juhlat, jotka jäävät vieraidesi mieleen ikuisiksi ajoksi! Tärkeintä on kuitenkin hyvä mieli ja rento asennoituminen juhlien järjestämiseen.