Juhlat suuren maailman tyyliin

Oletko ajatellut järjestää juhlat, jotka jäävät varmasti vieraittesi mieleen? Suuren maailman tyyliin järjestettävät glamour juhlat pysyvät kaikkien vieraiden mielessä pitkään. Oli kyseessä pienet kaveriporukan juhlat tai suuret juhlat, joilla haluavat tehdä vaikutuksen, samat asiat pätee. Seuraavilla vinkeillä nostat omien juhliesi tasoa täysin toiselle tasolle.

1. Luo persoonalliset kutsut

Vaikka elämme digitaalisessa maailmassa ja olemme tottueet käyttämään puhelimia kommunikaatiovälineinä, on käsinkirjoitettujen kutsujen lähettäminen yhä kaikkein vaikuttavin tapa korostaa juhlia. Käsinkirjoitettu kutsut voi viedä toiselle tasolle tilaamalla painetut tekstit kutsuihin, jotka saa vaikka kullattuina ja kohokirjoituksena.

2. Valmistele juhlapaikka

Valitse juhlien kokoa vastaava paikka, johon valmistelet juhlat. Hyödynnä ulkotiloja, jos kyseessä on juhlat suurelle ihmismäärälle. Pienemmälle juhlaväelle riittää tottakai pienemmät tilat mutta tarjottavat voi silti asetella ulos terassille.

Tee vaikuttavat kattaukset ja tarvittaessa vuokraa kunnon astiastot ja ruokailuvälineet. Laadukkaat ruokailuvälineet ja astiat nostavat tarjoilun tasoa hetkessä.

3. Tarjoa nimikko ruokia ja juomia

Omissa glamour juhlissa on oltava vähintää oma nimikko alkumalja tai booli. Juoman tasoa voi nostaa sillä, että pyytää jonkun ravintolan baarimikkoa suunnittelemaan juoman tai juomat juhlia varten. Tämän jälkeen voit nimikoida ne ominasi. Erityiset juomat jäävät elämään omaa elämää ja ne myös muistetaan juhlien jälkeenkin.

Saman voi tehdä ruokien kanssa ja ruokia varten voi pyytää haluamansa ravintolan kokkia suunnittelemaan menun omiin juhliin. Oman tyylinen menu on myös oiva lisä tekemään juhlista vähän vielä juhlavammat.

4. Suunnittele ohjelma

Älä unohda suunnitella ohjelmaa omiin juhliisi ja valmistele se hyvin. Ohjelman ei tarvitse sisältää huippubändejä tai artisteja. Tärkeintä on hyvä suunnitelma ja sen toteuttaminen. Pidä avauspuhe ja kerro juhlien ohjelmasta, voit myös pyytää tai palkata jonkun vetämään juhlien ohjelmaa suunnitelman mukaisesti. Tällä tavalla varmistat, että homma pysyy kasassa ja saat itsekin pidettyä hauskaa.