3 vinkkiä juhlien järjestämiseen – näin järjestät viihtyisät juhlat!

Haluaako sisäinen tapahtumanjärjestäsi tulla ulos? Kaikki tarvitsevat yhden ystävän, joka osaa järjestää upeita juhlia, koska rehellisesti sanottuna juhliminen kuuluu elämän parhaimpiin asioihin. Kaikilla ihmisillä ei ole kuitenkaan visiota tai kykyä suunnitella tapahtumia, vaikka useimmat ihmiset haluavat osallistua niihin. Jos haluat alkaa suunnittelemaan sellaisia juhlia ja tapahtumia, joihin haluat, että sinut kutsutaan, tässä on muutamia vinkkejä asioiden aloittamiseen.

Esittele jotain uutta

Jokainen rakastaa uusia asioita elämässään silloin tällöin, joten miksi et olisi henkilö, joka tarjoaa sitä heille? Avaa siis vieraidesi silmät uusille asioille ja he tulevat kiittämään sinua siitä. Palattuani kotiin oltuani kolme vuotta ulkomailla, järjestin kotonani matkateemaiset juhlat ja kaikki rakastivat niitä!

Tein erilaisia ruokia ja ripustin melkoisen määrän karttoja, jotka kertoivat missä olin ollut. Vieraani kuuntelivat matkakertomuksiani samalla, kun he saivat maistaa uusia ruokia.

Anna sille teema

Jos et pysty tuomaan jotain ainutlaatuista juhliisi, anna sille ainakin teema. Teema saa ihmiset innostumaan osallistumaan, koska se houkuttelee heitä olemaan “erilaisia”. Sinun ei tarvitse kuitenkaan palata takaisin yliopistoon ja vaatia kaikkia käyttämään togia. Murhamysteeri, vuosikymmenet ja rumat villapaidat ovat joitain hauskoja teemoja, joita voit antaa juhlallesi.

Inspiroi vieraitasi

Pieni inspiraatio voi saada vieraasi halukkaiksi osallistumaan juhliisi. Avaamalla heidän silmänsä uusille asioille ja antamalla heille kiehtovan teeman seurattavaksi voi toimia inspiraationa, mutta voit ottaa askeleen vielä tätäkin pidemmälle. Aseta lahjoituspurkki valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle (voit käyttää, vaikka Iittala laseja tätä varten). Kutsu paikallinen muusikko soittamaan juhliisi joksikin ajaksi. Vain taivas on rajana tapahtumien suunnittelussa!