Ikimuistoiset syntymäpäivät

Jokaisen tulisi saada viettää täydelliset syntymäpäiväjuhlat aina silloin tällöin! Oli kyseessä omat juhlasi tai olet suunnittelemassa juhlia läheisellesi, on olemassa tiettyjä seikkoja, jotka kannattaa aina ottaa huomioon. Olemme laatineet sinun, juhlanjärjestäjän, avuksi listan, joka on hyvä käydä läpi, kun haluat järjestää maailman parhaat syntymäpäiväjuhlat!

Juhlatila

Juhlatila kannattaa vuokrata ajoissa. Heti, kun juhlapäivä on lyöty lukkoon, on hyvä varata juhlapaikka ja ottaa selvää, mitä vuokraan kuuluu ja mitä on itse hankittava. Hyviä juhlapaikkoja löytyy netistä tai voit kysellä niitä erilaisilta yhdistyksiltä. Hotellit helsinki vuokraavat myös erikokoisia tiloja juhlia varten ja usein paketteihin kuuluu myös pitopalvelu.

Tarjoilut

Kaikki tietävät, että ruoka- ja juomatarjoilu on juhlien sydän. Ruuasta juhlat muistetaan, eikä sen sovi loppua kesken iltaa. On hyvä pyytää vieraita ilmoittamaan tulostaan, jotta ruokaa osataan varata oikea määrä. Juomatarjoilun suhteen kannattaa miettiä juhlan luonnetta: onko tarkoitus vain kilistellä kertaalleen vai onko juhlien tarkoitus jatkua yön pikkutunneille asti? Jos juhlitte baarissa, voi baariin avata piikin, jota juhlavieraat voivat hyödyntää tarpeidensa mukaan. Muista huomioida erilaiset allergiat ja ruokavaliot, kun valmistat tai tilaat ruokia.

Lahja

Haluaako juhlakalu lahjan jokaiselta vieraalta erikseen, vai olisiko häntä miellyttävämpi jokin isompi yhteislahja? Isommalla porukalla voi hankkia vaikka matkalahjakortin tai elämyslahjakortin, jota lahjan saaja ei välttämättä itse tulisi hankkineeksi. Avaa tili lahjarahoille tai hanki hyvä lahjapöytä, jolle pienemmät lahjat voi jättää heti juhlatilaan tullessaan.

Kiitosviesti

Juhlien jälkeen ei sovi unohtaa kiittää vieraita mukavista kemuista! Muistamisen voit tehdä viestin tai kortin muodossa. Muistele yhteisiä juhlia ja mieleenpainuneita muistoja illalta.