Parhaat lahjat juhliin kuin juhliin

Kutsuja erilaisiin juhliin satelee ovista ja ikkunoista ja välillä sormi meneekin suuhun sopivaa lahjaa valitessa. Lahjamakuja on yhtä monta kuin juhlasankareitakin, joten sopivaa lahjaa valitessa saa olla tarkkana. Helpottaaksemme pulmaanne olemme koonneet tähän blogipostaukseen joitakin lahjaideoita, jotka sopivat monelle. Ennen lahjan hankkimista kannattaa miettiä, mistä juhlakalu pitää, mitä hän harrastaa, onko hän valitellut jostakin puutteesta tai kertonut halusta kokeilla jotakin uutta harrastusta. Korvat kannattaa pitää auki ympäri vuoden, sillä usein juhlasankari tulee tiputtaneeksi lahjavinkkejä pitkin vuotta.

Lahjakortti lahjansaajan suosikkikauppaan tai uuden harrastuksen kurssille on aina hyvä vaihtoehto. Monikaan ei tulisi itse ostaneeksi itselleen benji-hyppykurssia tai tyhjiökelluntaa, joten tällaisia lahjoja arvostetaan paljon. Polttari- tai syntymäpäivälahjoiksi tällaiset lahjakortit tai kurssit ovat erinomaisia, sillä niihin pääsee osallistumaan koko ryhmä!

Laadukkaat keittiötarvikkeet ilahduttavat jokaista omillaan asuvaa. Erilaiset veitsisetit, laadukkaat kodinkoneet tai kauniit aterinsetit tulevat tarpeeseen takuuvarmasti. Lahjaa ostaessa kannattaa panostaa laadukkaisiin tuotteisiin – ne sekä kestävät että näyttävät paremmalle, kuin halpakaupoista ostetut tarvikkeet. Esimerkiksi laadukas fiskars on klassinen valinta silloin, kun haluat tehdä vaikutuksen hyvällä maullasi.

Jos tunnet lahjansaajan maun, kodin sisustusesineet ovat aina nappivalinta merkkipäivänä. Erilaiset tyynyt, taulut, koriste-esineet ja muu taide on aina rakastettu lahja, josta lahjan saaja saa nauttia pitkään. Älä myöskään unohda lahjoista klassisinta eli erilaisia kukkia ja viherkasveja! Tupaantuliaisiin sopii viherkasvit, jotka koristavat kotia upeasti. Tuoreet leikkokukat tuovat hymyn lahjansaajan kasvoille. Kukilla voi myös viestittää eri asioita, punaiset ruusut esimerkiksi viestivät romanttisista tunteista.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua etsiessäsi parasta mahdollista lahjaa läheisellesi! Ideoita esimerkiksi yllätysjuhlien järjestämiseen löydät myös tästä blogista.