Vinkkejä söpöjen lastenjuhlien järjestämiseen

Lastenjuhlat ovat aina mukavia järjestää. Mielenkiintoisia värimaailmoja, teemoja ja hahmoja. Monesti lapset haluavat juhlat rakennettavan jonkin sarjakuvahahmon ympärille tai esimerkiksi toimintasankari tai prinsessa teemaan perustuen. Lasten juhlat ovatkin piristäviä väriläiskiä niin talven, kuin esimerkiksi tumman syksyn keskellä.
Lasten juhlissa kannattaa panostaa väreihin ja materiaaleihin. Lapset pitävät iloisista väreistä ja niitä saakin käyttää runsaasti. Kirkkaat ja varsinkin pastellivärit ovat usein lasten mieleen. Vaaleanpunainen, vaaleansininen, pinkki, punainen, oranssi, vihreä, kaikki mahdolliset kirkkaat ja mielekkäät värit ovat tervetulleita.
Väreissä kannattaa suosia teeman mukaisia värejä. Esimerkiksi palomies teemaan perustuvissa juhlissa kannattaa päävärinä käyttää paloauton punaista. Prinsessa teemaan perustuvissa taas vaaleanpunaista ja vaaleansinistä. Näin teema pysyy halutun kaltaisena.

Mitä materiaaleja kannattaa hyödyntää?

Jos juhlat haluaa järjestää edullisesti, kannattaa hyödyntää olemassa olevia materiaaleja, joiden avulla kustannuksia saa edullisemmaksi. Jos järjestät iloiset, kukka ja luonto teemaiset juhlat, Marimekko pöytäliina kauniilla kukkakuvioilla sopii vallan mainosti tähän tarpeeseen. Näin voit hyödyntää jo olemassa olevia tekstiilejä ja keskittyä muiden koristeiden valmistelemiseen.

Järjestä tarjoilut joista lapset nauttivat

Lapset pitävät juhlista varsinkin tarjoilujen takia. Makeaa ja hyvää syötävää ja juotavaa on usein iso syy ohjelman ohella päästä mukaan juhliin. Lapsille kannattaa pyrkiä tarjoamaan terveellisiä ja edullisia naposteltavia ja syötäviä, joista he nauttivat.
Lapset pitävät karamelleista ja limonadista, mutta he pitävät myös terveellisemmistä herkuista, jos heille näyttää, että ne ovat hyviä ja maistuvia, varmasti lapset saa pitämään niistä. Esimerkiksi erilaiset dipit ja kastikkeet sopivat kurkkujen, porkkanoiden ja paprikoiden kanssa. Näin lapset saavat terveellisemmät juhlat.
Juomaa kannattaa tehdä itse, jotta siitä saa terveellisempää. Tässä Sodastream hiilihapotuslaite on hyvä apu. Voit esimerkiksi tehdä itse terveellisempää mehua mustikoista tai mansikoista ja tehdä siitä maistuvaa limonadia, josta lapset varmasti pitävät.